Producător global de panouri solare fotovoltaice

Canadian Solar este un producator global de panouri solare fotovoltaice si sisteme solare cu sediul in Canada, cu operatiuni in peste 20 de tari din intreaga lume. Compania ofera o gama larga de produse solare, inclusiv panouri solare pentru uz rezidential, comercial si industrial.

Ce tip de panouri folosim la instalarea sistemelor fotovoltaice?

Panourile fotovoltaice produse de Canadian Solar sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara, fiabilitate si randamentul ridicat. Compania utilizeaza tehnologii de varf, cum ar fi celulele solare monocristaline, pentru a produce panouri solare cu eficienta ridicata si durata de viata lunga. Panourile pe care noi le folosim la momentul scrierii acestui articol sunt panouri fotovoltaice monocristaline duble (120 de celule) care produc 660W. Aceste panouri sunt proiectate pentru a fi instalate intr-o varietate de medii si pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clientilor.

In plus, Canadian Solar este angajata sa produca panouri solare ecologice si sustenabile, reducand emisiile de carbon si utilizand materiale reciclate in procesul lor de productie. Compania se angajeaza sa ofere solutii energetice durabile si sa contribuie la crearea unui viitor mai curat si mai sigur pentru toti.

💡 Panouri fotovoltaice de la Canadian Solar folosesc tehnologia HALF CUT CELL care prezinta multiple avantaje in cazul in care apar elemente de umbrire pe suprafata acestora.

Panouri solare Canadian Solare instalate pe o hala metalica in Dragasani, Valcea.