Panouri fotovoltaice monocristaline Canadian Solar 660W

Fiind unul dintre cele mai de încredere nume din industria solară, Canadian Solar este cunoscută de mult timp pentru producerea de panouri solare de înaltă calitate. Și acum, odată cu lansarea panourilor lor de 660 W, și-au dus angajamentul față de excelență la noi culmi.

Iată doar câteva motive pentru care panourile Canadian Solar de 660 W sunt alegerea perfecta pentru un sistem fotovoltaic:

1. Eficiență maxima
Eficiența unui panou solar este o măsură pentru cât de mult din energia solară este convertită în energie electrică utilizabilă. Panourile de 660 W de la Canadian Solar se laudă cu o eficiență impresionantă de până la 22,5%, ceea ce înseamnă că sunt capabile să producă mai multă energie electrică pe metru pătrat de panou decât majoritate altor panouri fotovoltaice de pe piață.

2. Durabilitate exceptionala
Când vine vorba de panouri solare, durabilitatea este cheia. Panourile de 660 W de la Canadian Solar sunt proiectate pentru a rezista chiar și la cele mai dure condiții meteorologice, cu un cadru robust și sticlă călită de înaltă calitate. Ele sunt, de asemenea, rezistente la daune potențiale de la sare, nisip și amoniac, făcându-le o alegere ideală pentru utilizare în zonele de coastă sau agricole

3. Performanta superioara
Datorită proceselor avansate de fabricație și tehnologiei de ultimă oră, panourile Canadian Solar de 660 W își pot menține nivelurile de performanță chiar și în condiții de lumină scăzută. Aceasta înseamnă că sunt capabile să genereze mai multă electricitate decât alte panouri, chiar și atunci când soarele nu strălucește la fel de puternic.

4. Prietenoase cu mediul
Canadian Solar se angajează să adopte practici de producție durabile și să reducă amprenta de carbon. Panourile lor de 660 W sunt realizate folosind un proces care minimizează deșeurile și utilizează materiale reciclate ori de câte ori este posibil. În plus, panourile în sine sunt 100% reciclabile la sfârșitul duratei de viață.

5. De încredere de experți
Canadian Solar și-a câștigat reputația ca fiind unul dintre cele mai de încredere nume din industria solară. Panourile lor au fost folosite în unele dintre cele mai mari instalații solare din lume și au fost testate și certificate de numeroase organizații independente.

💡 Panouri fotovoltaice de la Canadian Solar folosesc tehnologia HALF CUT CELL care prezinta multiple avantaje in cazul in care apar elemente de umbrire pe suprafata acestora.